Cambridge English - Splošna angleščina

Cambridge English

Izberite izpit

Izpitni rok Prijava do Pisni izpit Ustni izpit Rezultati Kraj Cena
B2
FCE 2019 c 15.10.2019 14.12.2019 06.12.2019 - 15.12.2019 31.01.2020 Ljubljana 223,00 € IZBERI

NE SPREGLEJTE: Kratke priprave na izpite

Na voljo so tudi kratke priprave na najbolj priljubljene izpite Cambridge English. Več na tej strani.

B2 First (FCE)

Izpit B2 First lahko opravljate po končani stopnji B2. Udeleženci morajo pokazati, da znajo uporabljati angleški jezik za vsakdanje pisno in ustno sporazumevanje na delovnem mestu ali pri študiju (npr. branje preprostejših knjig in člankov, pisanje osebnih pisem in zapiskov med sestanki).

C1 Advanced (CAE)

Izpit C1 Advanced lahko opravite po končani stopnji C1. Ta certifikat potrjuje sposobnost sporazumevanja v večini strokovnih, akademskih in družbenih situacij. Primeren je za vse, ki želijo študirati ali delati v tujini, saj ga priznava večina britanskih in ameriških univerz ter delodajalcev.

C2 Proficiency (CPE)

Izpit C2 Proficiency lahko opravite po končani stopnji C2. Je izpit na najvišji ravni po evropskem referenčnem okviru. Udeleženci morajo pokazati znanje angleškega jezika, ki je primerljivo z znanjem rojenega govorca. Izpit C2 Proficiency je priznan na skoraj vseh angleških in ameriških univerzah, prav tako ga upoštevajo razne institucije in delodajalci po vsem svetu.

Več o izpitih

(sestavni deli, napotki za pripravo, vzorčni testi ...):

Plačilo izpita

Izpitnino lahko pri prijavi prek spleta poravnate s plačilnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners) ali NLB Klikom. Cena vključuje potrdilo o opravljenem izpitu in doseženi stopnji ter DDV.