Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Cambridge English

Čeprav je res, da se boste z dobrim znanjem angleščine predvsem sami bolje počutili in dobro znašli v najrazličnejših situacijah, pa je smiselno opraviti tudi mednarodni izpit Cambridge English, s katerim boste dokazali, da obvladate angleščino na določeni stopnji.

Pogosto je dokazilo o znanju tudi pogoj za pridobitev delovnega mesta ali vpis na fakulteto, še posebej, če se želite odpraviti v tujino.

Preverjanje znanja z izpiti Cambridge English pa je dobrodošlo tudi za vas, saj boste tako povsem prepričani, da angleščino na posamezni stopnji zares obvladate in boste motivirani za nadgrajevanje znanja.

Cambridge English Scale = Lestvica

Cambridge English - Splošna angleščina

Izpiti iz splošne angleščine vam omogočajo pridobitev potrdil o znanju na vseh stopnjah za najrazličnejše namene.

Cambridge English - Poslovna angleščina

Izpiti iz poslovne angleščine dokazujejo vaše znanje poslovnega angleščine, ki je nujna za uspeh v mednarodnem poslovnem okolju.

Cambridge English - Izpiti za osnovnošolce

Izpiti za osnovnošolce so po vsebini prilagojeni za osnovnošolsko mladino od 13 do 15 let.

Cambirdge English - Izpiti za otroke

Izpiti za otroke so namenjeni otrokom od 7 do 12 let.

Zakaj izpiti Cambridge English?

  • Prepoznavnost - Na tisoče izobraževalnih organizacij, delodajalcev, vladnih agencij, priseljenskih služb in strokovnih teles po vsem svetu priznava naš izpit kot dokaz znanja jezika, več ... Ti certifikati nikoli ne zastarajo.
  • Natančni in objektivni izpiti - Da bi bili naši izpiti vseskozi natančni, ustrezni in objektivni, izvajamo izčrpne raziskave in analize tako izpitov kot tudi uspešnosti kandidatov.
  • Učenje znotraj mednarodnih okvirjev - Vsi izpiti so usklajeni z evropskimi standardi in pod skupnim evropskim referenčnim okvirjem za jezike (Common European Framework of Reference for Languages – CEFR) od ravni A1 do C2.
  • Odlikujejo jih popolna predanost ocenjevanju na najvišji ravni ter izdatna pomoč kandidatom in učiteljem po vsem svetu.


Cambridge English - Pooblaščen mednarodni izpitni center

Cambridge English