Mednarodni izpiti

Izberite jezik

Angleščina Nemščina

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Mednarodni izpiti

Svet je poln priložnosti in dobro znanje jezika vam bo odprlo marsikatera vrata. Čeprav boste znanje angleščine ali nemščine najbolje dokazali v situacijah, ko se boste sporazumevali v katerem od teh dveh jezikov, pa lahko z uradnimi potrdili o znanju to dokažate tudi potencialnim zaposlovalcem, univerzam ali različnim državnim institucijam.

Pooblaščen mednarodni izpiti center za Cambridge English in ÖSD

V mednarodnem izpitnem centru Mint lahko opravljate mednarodne izpite iz angleščine in nemščine. Z mednarodnim certifikatom si odprete vrata tujih izobraževalnih ustanov ali pridobite konkurenčno prednost pri zaposlovanju.

Cambridge English

Vsako leto več kot tri milijone ljudi v več kot 135 državah opravlja izpite Univerze Cambridge za potrebe študija doma in v tujini, za pridobitev štipendij ali za dokazovanje dosežene ravni znanja jezika. Od leta 2008 lahko opravite izpite Cambridge English tudi v pooblaščenem izpitnem centru Mint.

Cambridge English

ÖSD = Österreich - Schweiz - Deutschland

Mednarodni izpiti ÖSD so priznani kot dokazilo o znanju nemščine, ki ga potrebujete na trgu dela, za univerze in druge izobraževalne ustanove, za uradne postopke kot dodelitev državljanstva, vizuma ali dovoljenja za bivanje ipd. Jezikovni center Mint je uraden ÖSD izpitni center z licenco.

ÖSD-Pruefungszentrum

Stopnje po CEFR

CEFR = Common European Framework of Reference for Languages = Skupni evropski okvir za jezike

Udeležba na tečaju Priprava na izpit je priporočljiva

Ne glede na to, kateri stopnjo izpita Cambridge English ali ÖSD želite opraviti, je predhodna udeležba na tečaju Pripravi na izpit priporočljiva. S pripravo boste pridobili še več znanja in samozavesti, da boste dobro opravili mednarodni izpit.