Jezikovni tečaji

Izberite jezik

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Zgodnje učenje jezikov je najlažje in najbolj učinkovito

Znanje tujih jezikov omogoča veliko širino, saj lahko bolje spoznamo nove kulture, se znajdemo v tujih državah in se sporazumevamo v različnih situacijah, vse pogosteje pa je vsaj znanje angleščine tudi pogoj za pridobitev službe. Zato v Mintu ponujamo različne jezikovne tečaje za otroke - prej kot se bodo otroci začeli učiti tujega jezika, hitreje in lažje ga bodo usvojili.

Vsako znanje, ki bo vašemu otroku lahko koristilo, je največja življenjska popotnica, ki mu jo lahko zagotovite. Z znanjem tujih jezikov bo imel veliko prednosti – tako v vsakdanjem kot poslovnem življenju.

V Mint International House se otroci lahko naučijo angleško, francosko, nemško ali špansko. Pouk poteka v sodobno opremljenih učilnicah, v vsaki se nahaja 64-palčni zaslon na dotik, ki omogoča interaktiven in zabaven pouk.

Zavedamo se, da je prvi stik z jezikom zelo pomemben, zato naše tečaje za otroke in mladino vedno vodijo skrbno izbrani učitelji, ki imajo ustrezne osebnostne lastnosti in strokovno znanje, predvsem pa jih delo z otroki veseli.

Tečaji za predšolske otroke

Jezikovni tečaji za predšolske otroke so prilagojeni starosti otrok in potekajo skozi igro, zabavne aktivnosti in gibanje. Otroci se v tej starosti najhitreje naučijo novega jezika, saj učenje poteka nezavedno. Naš pouk je oblikovan tako, da usvajajo znanje na podoben način, kot so usvojili materni jezik.

Tečaji za otroke

Ne glede na to, kateri jezik se želi vaš otrok naučiti, je učenje v zgodnjih letih najbolj priporočljivo. Takrat skozi zabaven in interaktiven pouk hitro usvojijo novo znanje, ker so otroci bolj sproščeni, pa tudi hitreje in brez večjih zadržkov spregovorijo v tujem jeziku. Tečaji za otroke so oblikovani tako, da upoštevajo različne starostne skupine in znanje tečajnikov.