Jezikovni tečaji

Izberite jezik

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Strokovni in kakovostni tečaji različnih jezikov

Znanje je vaša največja moč, znanje tujih jezikov pa vam bo odprlo marsikatera vrata, ki bi sicer morda ostala zaprta. Zato nikoli ni prepozno, da se naučite novih jezikov ali izpopolnite znanje v tistih jezikih, ki jih že poznate, vendar bi jih želeli uporabljati še bolj samozavestno. V jezikovnem centru Mint organiziramo strokovne in kakovostne tečaje velikih svetovnih jezikov: angleščine, nemščine, talijanščine, francoščine, španščine, ruščine, slovenščine in nekaterih drugih jezikov. Splošni tečaji za odrasle so namenjenim starejšim od 16 let.

Splošni tečaji

Odločite se lahko za 48- ali 90-urni splošni jezikovni tečaj, ne glede na to, ali jezika še ne poznate oziroma bi želeli svoje znanje izpopolniti. Tečaje organiziramo na različnih nivojih, da lahko zagotovimo zanimiv pouk za slušatelje z različnim predznanjem in vam tako omogočimo, da čim hitreje uspešno dosežete svoje jezikovne cilje. Ker se zavedamo, da je praktično in funkcionalno znanje jezika tisto, ki je najbolj pomembno, so splošni tečaji oblikovani tako, da se učite skozi konverzacijo in praktične primere, ne le po učbeniku.

Poslovni tečaji

Znanje tujih jezikov je v delovnem okolju pogosto nepogrešljivo, še posebej dobro znanje angleščine in nemščine. Če bi se želeli pri svojem delu počutiti kar najbolj kompetento, odločno in samozavestno, vas vabimo na poslovni tečaj angleščine ali nemščine, kjer boste pridobili veliko konkretnega znanja, ki vam bo koristilo v vsakdanjih poslovnih situacijah.

Konverzacijski tečaji

Odlično znanje angleščine in nemščine, predvsem pa samozavestno sporazumevanje v najrazaličnejših situacijah, vam bo v veliko pomoč, kjer koli se boste znašli. Z udeležbo na konverzacijskem tečaju boste pridobili prav to – samozavest, sproščenost ter zmožnost prepričljivega, tekočega in pravilnega izražanja.