Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Tečaji, ki se jih lahko udeležite v Mintu

Na jezikovnih tečajih v jezikovnem centru Mint ste dobrodošli vsi – najmlajši, ki šele spoznavajo prve tuje besede; poslovneži, ki želijo do popolnosti obvladati izbrani jezik in se v njem brezhibno sporazumevati; starejši, ki bi želeli spoznati nov jezik ali mladi, ki bi radi opravili mednarodni izpit.

Ne glede na to, katerega tečaja se boste udeležili, vas čaka interaktiven in zabaven pouk, kjer ne boste sledili le učbeniku, temveč spoznali praktične primere iz različnih situacij in se urili v aktivni uporabi jezika, saj pouk temelji na konverzaciji.

Jezikovni tečaji potekajo v našem jezikovnem centru v Ljubljani pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih domačih in tujih učiteljev.

Nudimo širok nabor jezikovnih tečajev za vse generacije in vse priložnosti:

 • Tečaji za odrasle
 • Odrasli se lahko udeležite 48- ali 90-urnih splošnih jezikovnih tečajev, kjer boste usvojili praktično in funkcionalno znanje ter samozavestno spregovorili v izbranem jeziku. Tečaji so organizirani na različnih nivojih, da zagotovimo ustrezno vsebino za tečajnike z različnim predznanjem. Prav tako lahko izberete konverzacijski tečaj angleščine ali nemščine, kjer boste pridobili samozavest in sproščenost za sporazumevanje v najrazličnejših situacijah. Če angleščino ali nemščino uporabljate pri svojem delu, ste vabljeni na poslovni tečaj s poudarkom na situacijah, s kakršnimi se srečujete.

 • Tečaji za otroke

  Na celoletnih tečajih angleščine, nemščine, španščine ali francoščine bodo otroci na interaktiven in zabaven način spoznali jezik in brez strahu spregovorili. Znanje jezikov je odlična popotnica, ki jo lahko zagotovite svojemu otroku. V Mintu poskrbimo, da je učenje jezikov prijetno, s pomočjo sodobnih didaktičnih pripomočkov, kot so velike table na dotik, pa tudi zanimivo.

 • Programi za podjetja

  Da bi bili vaši zaposleni kar najbolj kompetenti in uspešni pri svojem delu, jih lahko povabite na katerega od jezikovnih tečajev, prilagojenih za podjetja. Na voljo so Individualni tečaji ali tečaji v skupinah, specilizirani programi in programi za managerje, možno pa je tudi učenje na daljavo.

 • Priprava na izpite

  Tečaji so oblikovani tako, da vas kar najbolje pripravijo na opravljanje izpita Cambridge English ali ÖSD. Opravljeni izpiti so pogosto pogoj za zaposlitev na izbranem delovnem mestu, zato čim prej dodajte certifikat med svoje reference.

 • Poletni tečaji

  V času poletnih počitnic vsako leto organiziramo tedenske celodnevne jezikovne tečaje za otroke, prav posebej ugodni pa so tudi poletni 26-urni tečaji angleščine ali nemščine za odrasle.


Izberite si jezikovni tečaj po lastni izbiri in vstopite v življenje z novimi znanji.