Španščina - splošni jezik

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Tečaji Začetek Dnevi Termin Ure Šol. ur Cena Popust Akcija

Španščina - splošni jezik

Španščina se kot uradni jezik pojavlja kar na štirih kontinetnih in kot materni jezik v več kot 20 državah. Zato se z znajem španščine ne boste znašli le v Španiji, temveč vam bo zelo koristilo tudi v večjem delu Južne Amerike, mariskdaj pa tudi v ZDA, Afriki in celo na Filipinih.

Četudi ne potujete pogosto v špansko govoreče države, vas je morda prevzela melodičnost španskega jezika, ki ga lahko slišite na televiziji ali v pesmih. Tudi to je pogosto razlog, da se tečajniki odločijo za učenje španščine in usvojitev novega znanja.

Če boste izbrali splošni tečaj španščine v jezikovnem centru Mint International House, vam o jeziku ne bomo predavali, temveč vas bomo spodbujali, da ga boste čim več uporabljali in tako hitro sprejeli za svojega. Pouk bo osredotečen predvsem na praktični in funkcionalni uporabi jezika, s poudarkom na komunikaciji.

Kaj boste s splošnim tečajem španščine pridobili in izboljšali?

  • Govorili boste veliko bolj prepričljivo, sproščeno, tekoče in pravilno.
  • Izboljšali boste natančnost izražanja.
  • Obogatili in utrdili boste najpogostejše fraze.
  • Obnovili boste jezikovne strukture.
  • Izboljšali boste besedni zaklad.
  • Imeli boste boljše možnosti, da pridobite mednarodni certifikat o znanju jezika, če je to vaš cilj.
  • Lahko boste dobili in uspešno opravljali delo, ki zahteva znanje španščine.
Za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT oz. pošljite e-pošto.

Podrobnosti o splošnih jezikovnih tečajih španščine

Pri pouku italijanščine uporabljamo najsodobnejše pripomočke, saj smo bele table nadomestili s 64-palčnimi zasloni na dotik, pouk je še bolj interaktiven, pester in zabaven. Poleg najsodobnejših učnih materialov boste imeli tudi brezplačen dostop do interaktivnih spletnih vaj.

Za uspešno dokončanje posamezne stopnje je potrebno opraviti:

  • štiri 48-urne tečaje (rumena, rdeča, zelena in modra barva) ali
  • dva 90-urna tečaja (oranžna in vijoličasta barva).

Ravni po CEFR

Jezikovni tečaji španščine so razvrščeni v ravni po skupnem evropskem okviru za jezike (CEFR), in sicer A1, A2, B1, B2, C1 in C2. Tečaji španščine v skupini za fizične osebe so namenjeni odraslim od 16 let naprej in so večinoma semestrskega značaja. Praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija. Tečaji v skupini večinoma potekajo ob delavnikih po tri šolske ure od 16.00 do 18.25 ali od 18.45 do 21.10. Poleg tečajev v skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali za individualno obliko tečaja, ki nista vezana na semestrski urnik in se začneta po dogovoru. Šolska ura traja 45 minut. Pouk poteka v učilnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Plačilo šolnine

Plačilo šolnine pri semestrskih tečajih lahko poravnate v gotovini, s plačilnimi in s kreditnimi karticami. Pri tečajih v skupini in mini skupini imate na voljo do 4 mesečne obroke, pri drugem in vseh nadaljnjih obrokih je možno plačilo tudi po položnici. Pri pouku v paru in pri individualni obliki pa se šolnina poravna vnaprej. Cena vključuje tudi literaturo.

Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem španščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .
Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli, cena tečaja se prilagodi glede na vaš začetek učenja.