Jezikovni tečaji

Španščina - Izberite vrsto tečaja

Tečaji za odrasle Tečaji za otroke in dijake Tečaji španščine v tujini

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Španščina

Španščina ni le modna muha, temveč je pomemben svetovni jezik, ki je bil pri nas dolgo zanemarjen. Zdaj temu, na srečo, ni več tako. Španski jezik, njihov temperament, glasba in ples so v našo deželico vnesli svojevrstno radoživost, veselje in dobro voljo, ki se stresa na mnogih plesnih tečajih salse, flamenka, tanga in polni španske učilnice naše jezikovne šole. Ko se iz razreda razlegata smeh in dobra volja, vemo, da potekajo jezikovni tečaji španščine (sicer se veliko smejimo tudi pri drugih jezikih, a "Španci" so nekaj posebnega).

Podrobnosti o jezikovnih tečajih španščine

Jezikovni tečaji španščine v jezikovnem centru Mint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju španščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v angleško kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih španščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo španskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 91 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.