Jezikovni tečaji

Slovenščina - Izberite vrsto tečaja

Tečaji za odrasle

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Slovenščina za tujce

Dobrodošli v naši majhni državi, ki pa je majhna le po velikosti in številu prebivalcev. Njena kulturna in naravna dediščina pa sta, nasprotno, bogati in raznoliki. Morda ste le za nekoliko daljši čas ustavili pri nas ali pa ste se v Slovenijo preselili za stalno – v vsakem primeru vam bo prav prišlo znanje vsaj osnov slovenskega jezika. 

Čeprav slovenski jezik govori le dva milijona ljudi in večina Slovencev govori vsaj en tuj jezik, se boste dobro počutili, če boste razumeli osnove slovenščine in se boste lahko sporazumevali v različnih vsakdanjih situacijah. Slovenščina za večino ni lahek jezik, saj se z njo prvič srečajo, ko pridejo v Slovenijo, a bo trud, vložen v njeno učenje, poplačalo zadovoljstvo, ko se boste lahko s prebivalci države sporazumevali v njihovem jeziku. Zadovoljni boste tudi zaradi spoštovanja, ki vam ga bodo izkazali Slovenci.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih slovenščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo slovenskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Pričakovanja