Jezikovni tečaji

Ruščina - Izberite vrsto tečaja

Tečaji za odrasle Ruščina za otroke Tečaji ruščine v tujini

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Ruščina

Ruščino so se učili naši starši, dedki in babice, a ni bila prav priljubljena – čisto po krivici, ki se zdaj popravlja. Rusko dušo in kulturo najlažje začutite in doživite v njihovem jeziku. Si ne želite, da bi ruske klasike prebirali v ruščini, v ruščini sanjali s Pasternakovimi, Tolstojevimi in drugimi junaki? Ruščina pa vam mora biti zanimiva tudi, če le pragmatično razmislite o velikem ruskem trgu in možnostih, ki jih ponuja poslovanje na tem trgu. Kakorkoli, naši jezikovni tečaji ruščine so obvezni, če želite sanje spremeniti v resničnost.

Podrobnosti o jezikovnih tečajih ruščine

Jezikovni tečaji ruščine v jezikovnem centru Mint so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju ruščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v rusko kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj ruščine, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.