Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Nemščina in tečaji nemščine

 

To, da nemščina ni lep jezik, je debela laž, da je težka, pa še večja. Težko je vse, česar ne znamo, predvsem začetek je težak – slednje pa zagotovo drži tudi za nemščino. Da se seznanite z glavnimi pastmi nemščine in se ob tem zabavate, vam v branje priporočamo Humoreske Marka Twaina, predvsem tisto: "Ta grozna nemščina". Ko jo boste prebrali, se morate nujno prepričati, če vse to drži in priti na tečaj. Spoli, skloni, vrstni red ... so res zelo zmuzljivi, ampak kot se za Nemce spodobi, je tudi njihov jezik precej sistematičen in organiziran. Nemščina je kot lego kocke (čeprav so le-te danske) – ko se naučite besede pravilno zlagati v vrste, znate nemško!

Podrobnosti o jezikovnih tečajih nemščine

 

Jezikovni tečaji nemščine v jezikovnem šoli Mint so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v nemško kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj nemščine, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste nemškega jezika učili hitro in z veseljem.

"Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate". To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih nemščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo nemškega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 91 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali nemščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim nemškim e-testom.