Italijanščina - splošni jezik

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Tečaji Začetek Dnevi Termin Ure Šol. ur Cena Popust Akcija

Italijanščina - splošni jezik

Italijanščina je jezik naših sosedov in ponavadi je dobro, če se s sosedom lahko pogovarjaš. Poleg bogate zgodovinsko kulturne dediščine je italijanščina uporabna za navezovanje stikov in nenazadnje je Italija naš pomemben gospodarski partner. Predvsem pa boste z znanjem jezika, ki vam ga bodo omogočili tečaji italijanščine lažje odkrivali manj znane in obljudene kraje ter znamenitosti in se srečali s pristno Italijo, dobro hrano, vinom ...  Ko vas naučimo dobrih osnov, vas bomo na vašo željo poslali na izpopolnjevanje na International House v Milano, Rim, Palermo, skratka poskrbeli bomo, da vam bo učenje v sprostitev in veselje.

Kaj boste s splošnim tečajem italijanščine pridobili in izboljšali?

  • Govorili boste veliko bolj prepričljivo, sproščeno, tekoče in pravilno.
  • Izboljšali boste natančnost izražanja.
  • Obogatili in utrdili boste najpogostejše fraze.
  • Obnovili boste jezikovne strukture.
  • Izboljšali boste besedni zaklad.
  • Imeli boste boljše možnosti, da pridobite mednarodni certifikat o znanju jezika, če je to vaš cilj.
  • Lahko boste dobili in uspešno opravljali delo, ki zahteva znanje italijanščine.
Za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT oz. pošljite e-pošto.

Podrobnosti o splošnih jezikovnih tečajih italijanščine

Pri pouku italijanščine uporabljamo najsodobnejše pripomočke, saj smo bele table nadomestili s 64-palčnimi zasloni na dotik, pouk je še bolj interaktiven, pester in zabaven. Poleg najsodobnejših učnih materialov boste imeli tudi brezplačen dostop do interaktivnih spletnih vaj.

Za uspešno dokončanje posamezne stopnje je potrebno opraviti:

  • štiri 48-urne tečaje (rumena, rdeča, zelena in modra barva) ali
  • dva 90-urna tečaja (oranžna in vijoličasta barva).

Ravni po CEFR

Jezikovni tečaji italijanščine so razvrščeni v ravni po skupnem evropskem okviru za jezike (CEFR), in sicer A1, A2, B1, B2, C1 in C2. Tečaji italijanščine v skupini za fizične osebe so namenjeni odraslim od 16 let naprej in so večinoma semestrskega značaja. Praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija. Tečaji v skupini večinoma potekajo ob delavnikih po tri šolske ure od 16.00 do 18.25 ali od 18.45 do 21.10. Poleg tečajev v skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali za individualno obliko tečaja, ki nista vezana na semestrski urnik in se začneta po dogovoru. Šolska ura traja 45 minut. Pouk poteka v učilnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Plačilo šolnine

Plačilo šolnine pri semestrskih tečajih lahko poravnate v gotovini, s plačilnimi in s kreditnimi karticami. Pri tečajih v skupini in mini skupini imate na voljo do 4 mesečne obroke, pri drugem in vseh nadaljnjih obrokih je možno plačilo tudi po položnici. Pri pouku v paru in pri individualni obliki pa se šolnina poravna vnaprej. Cena vključuje tudi literaturo.

Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem italijanščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .

Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli, cena tečaja se prilagodi glede na vaš začetek učenja.