Jezikovni tečaji

Italijanščina - Izberite vrsto tečaja

Tečaji za odrasle Tečaji za otroke in dijake Tečaji italjanščine v tujini

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Italijanščina

Italijanščina je jezik naših sosedov in ponavadi je dobro, če se s sosedom lahko pogovarjaš. Poleg bogate zgodovinsko kulturne dediščine je italijanščina uporabna za navezovanje stikov in nenazadnje je Italija naš pomemben gospodarski partner. Predvsem pa boste z znanjem jezika, ki vam ga bodo omogočili jezikovni tečaji italijanščine lažje odkrivali manj znane in obljudene kraje ter znamenitosti in se srečali s pristno Italijo, dobro hrano, vinom ...  Ko vas naučimo dobrih osnov, vas bomo na vašo željo poslali na izpopolnjevanje na International House v Milano, Rim, Palermo, skratka poskrbeli bomo, da vam bo učenje v sprostitev in veselje.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih italijanščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo italijanskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 91 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.