Jezikovni tečaji

Francoščina - Izberite vrsto tečaja

Tečaji za odrasle Tečaji za otroke in dijake Tečaji francoščine v tujini

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Francoščina

Zagotovo si želite pohajkovati po romantičnem Parizu, raziskovati očarljivo Provanso, okušati specialitete francoske kuhinje, se družiti z znanimi osebnostmi na Azurni obali ali jih vsaj opazovati, v francoščini prebrati francoske klasike pa Malega princa - če že ne v originalu, pa vsaj v poenostavljeni verziji! Seveda boste v Franciji preživeli tudi z angleščino, saj se tudi Francozi vse več učijo tujih jezikov. A pravo doživetje vsake dežele je neizogibno povezano z njenim jezikom in francoščina je vendar tako lep jezik – zato ne odlašajte. Naši tečaji francoščine vam zagotavljajo, da boste na koncu zapeli kot Edit Piaf: "Non, je ne regrette rien ..."

Podrobnosti o jezikovnih tečajih francoščine

Jezikovni tečaji francoščine v jezikovnem centru Mint so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju francoščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v francosko kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste francoskega jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih francoščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo francoskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 91 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali francoščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim francoskim e-testom.