Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Tečaji angleščine

Znanje angleščine je nepogrešljivo v mnogih vsakdanjih situacijah – na potovanjih, pri brskanju po spletu, zelo pogosto pa je dobro sporazumevanje v angleščini obvezno tudi na delovnem mestu. Angleščina je jezik, ki odpira mnoga vrata, je uporabna in koristna – je jezik priložnosti, hkrati pa tudi hvaležna za učenje. Zato nikoli ne bodite v zadregi, izpopolnite svoje znanje angleščine in se brez ovir sporazumevajte s komerkoli.

Podrobnosti o jezikovnih tečajih angleščine

Jezikovni tečaji angleščine v jezikovnem centru Mint so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v angleško kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Angleži pravijo "If you don't use it, you lose it", kar bi bilo po slovensko: "Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate". To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih angleščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo angleškega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Kako izbrati pravi tečaj angleščine?

Osnove angleščine so precej enostavne in jih lahko hitro usvojite, nadgradnja pa je odvisna od ravni, ki jo želite doseči. Pri nas se lahko udeležite različnih tečaj

 • Splošni jezikovni tečaj angleščine se osredotoča predvsem na praktično, funkcionalno uporabo jezika, s poudarkom na komunikaciji.
  Standarni tečaj poteka enkrat tedensko, Premium pa dvakrat. Če bi želeli izpopolniti svoje znanje še s tečajem v Londonu, lahko izberete kombinacijo, ki združuje tečaj v Ljubljani in britanski prestolnici ali izberete dodatne individualne ure.
 • Poslovni jezikovni tečaj angleščine je naravnan zelo praktično – naučili se boste tekoče sporazumevati s poslovnimi partnerji, bolj samozavestno nastopati, obenem pa boste bolje spoznali različne svetovne kulture in tudi na ta način širili svoja obzorja.
  Z izbiro Standardnega tečaja boste angleščino obiskovali enkrat tedensko, če boste izbrali Premium tečaj, pa dvakrat. V kombinaciji s tečajem v Londonu boste po ugodni ceni pridobili največ – tečaj v Sloveniji in eno- oz. dvotedenski tečaj v Angliji. Lahko pa se odločite tudi za dodatne individualne ure.
 • Konverzacija v angleščini je zasnovana kot učna delavnica; tipične aktivnosti so igranje vlog, delo v parih in debatni krožki na osnovi raznih aktualnih besedil.

Pred prvim vpisom boste preverili svoje znanje in se udeležili ustreznega tečaja. Ne glede na to, ali angleščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim angleškim e-testom.

Za vsak nivo tečaja organizirano raznolik, intenziven in zanimiv pouk:

 • A1 - začetnik
 • A2 - osnovnošolsko znanje
 • B1 - srednje znanje
 • B2 - gimnazijsko znanje
 • C1 - zelo dobro znanje
 • C2 - odlično znanje

Reference

Saša Pavček

»Jezikovna šola Mint je simpatična, sproščena in visoko profesionalna ustanova, kjer je učenje tujih jezikov užitek in svojevrstna sprostitev, a hkrati marljiv način kopičenja znanja, bogatenja jezikovnega zaklada in oplajanja s kulturo drugih narodov. Vsekakor priporočam!«

Saša Pavček, igralka

Ambrož Jarc

»Dandanes povprečno znanje angleščine ni več dovolj. Ugotovil sem, da za delovanje na globalnem trgu in nadaljnje strokovno izobraževanje s tujimi strokovnjaki potrebujem znanje angleščine, ki mi bo to omogočilo. Izpopolnjevanje na Mintu se je izkazalo za pravo odločitev – z njihovimi slovenskimi in tujimi učitelji angleščine sem svoje znanje izvrstno osvežil in nadgradil. Individualno učenje bom koristil še nekaj časa, saj je izpopolnjevanje jezika »tek na daljše proge«, predvsem pa uživam v pogovorih z razgledanimi učitelji, ki mi ne posredujejo le jezika, temveč tudi kulturo in navade, včasih pa med »case study-jem« dobim še koristno idejo za lastne izzive. Vsekakor dobro naložen denar!«

Ambrož Jarc, podjetnik


Ankete

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Pričakovanja