Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke Julij in avgust sta vsako leto najbolj pričakovana meseca, ko šolska torba obleži v kotu, na vsakdanjem urniku pa je le zabava s prijatelji. Čeprav vaši šolarji komaj odštevajo dneve do začetka počitnic in se tudi starši veselite brezskrbnih dopustniških dni, pa se prikrade tudi vprašanje, kako poskrbeti za varstvo čez cele počitnice.

Aktivne počitnice za otroke, ki jih organiziramo v Mintu, so odlična izbira tako za otroke kot starše. Otroci se zabavajo in usvajajo angleščino ter druge tuje jezike, starši pa ste brez skrbi, da so na varnem, ko ste vi v službi. Izkoristite priložnost in združite zabavno s koristnim – naj vaš otrok spozna nove prijatelje, zabavno preživi nekaj počitniških dni in pridobi dragoceno samozavest pri sporazumevanju v angleščini.

Izberite tečaj

Tečaji Termin Čas Cena Akcijska cena

Zabavno učenje z Lego robotki, kockami in umetnostjo

Aktivne poletne počitnice v Mint International House trajajo pet dni in čeprav se otroci veliko naučijo, se ob tem vedno tudi zabavajo. Osrednji del počitnic je namenjen učenju angleščine, vendar pri tem ne manjka tudi drugih aktivnosti, kjer je angleščina prav tako v veliki meri sporazumevalni jezik:

  • programiranje LEGO Mindstorm robotkov,
  • pripovedovanje zgodb z LEGO kockami,
  • slikanje, risanje in ustvarjanje z akademsko slikarko Mašo Gala,
  • igranje nogometa, odbojke, kriketa in badmintona na vrtu okoli šole,
  • tekmovanje v poznavanju kulture Britancev,
  • izdelovanje nakita.

Popoldanski program vključuje tudi delavnice v drugih tujih jezikih nemščini, francoščini, španščini in ruščini. Pridržujemo si pravico do manjših sprememb popoldanskih programov zaradi morebitnih nepričakovanih menjav animatorjev.

Zato nikar ne bodite presenečeni, če otroci popoldne ne bodo želeli takoj domov, saj je v družbi prijateljev in prijaznih učiteljev v senci na našem vrtu vedno zelo prijetno.

Komu so namenjene Aktivne počitnice?

Počitnice z učenjem angleškega jezika so namenjene otrokom, starim od 5 do 15 let. Dobrodošli so tako otroci, ki ne poznajo nobene angleške besede, kot tudi starejši, ki bi radi izpopolnili svoje znanje.

Delo je prilagojeno znanju otrok, izkušeni domači in tuji učitelji pa poskrbijo, da se vsakdo dobro počuti in sproščeno spregovori v angleščini. V skupini je 8-12 otrok.

Termini:

Na voljo so štirje termini, počitnice pa potekajo od ponedeljka do petka. Počitnice so organizirane vsak dan od 7.30 do 16.00 v naši jezikovni šoli na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Zaradi zagotavljanja osebnega pristopa in večje kakovosti preživljanja prostega časa je število prostih mest vsak teden omejeno, zato ne odlašajte s prijavo:

V ceno so všteti tudi zajtrk, kosilo in malica.

5 % popust za v času akcije do 31. 5. 2017. Ob hkratnem vpisu dveh ali več otrok iz iste družine, vam na drugega, tretjega ... priznamo dodaten 5-odstotni popust.

Posebna ugodnost – vračilo 60 €

Če boste otroka, ki bo letos obiskal poletne aktivne počitnice, v šolskem letu 2017/18 vpisali v celoletni jezikovni tečaj, boste lahko unovčili popust v višini 60,00 €. Ponudba velja le enkrat za posameznega otroka.

Utrinki z Aktivnih poletnih počitnic prejšnjih let

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Mintove Aktivne počitnice za otroke

Izjave zadovoljnih staršev

Hči Julija obiskuje pri jezikovni šoli Mint tečaj francoskega jezika in ob ponudbi aktivnih počitnic smo bili takoj zainteresirani, vpisali oba otroka, hčerko in sina in predvsem nam je v veliko zadovoljstvo ker oba uživata.

Janja Slovša


Moja hčera Živa hodi na Mint že 4 leto, zelo ji je všeč, čez leto komaj čaka, da zopet pride. Uči se angleščino in ogromno drugih zadev.

Pavlo Zidar


Letos sem prvič pripeljal otroke na Mint, otroci so zelo zadovoljni tukaj, tudi mi starši se počutimo dobro, ker vemo, da so otroci na varnem in da se bodo nekaj naučili in upam, da jih bomo pripeljali tudi naslednje leto.

Alojz Perpar