Ker znamo in ker hočete znati tudi vi!


 • Tečajnike strokovno vodimo do željenega znanja s hitro in učinkovito komunikativno metodo, ki temelji predvsem na uporabni komunikaciji.
 • Ker znamo zadovoljiti visoko motivirane, zahtevne posameznike, ki se odločajo za naše tečaje.
 • Vsak semester podarimo bogate nagrade slušateljem, ki sodelujejo v "bralni znački" - branje spodbujamo s knjižnico tujejezične literature, ki je na voljo vsem slušateljem Mint International House.
 • Nudimo Vam fleksibilen urnik pri individualnih tečajih.
 • Nudimo Vam brezplačno uvrstitveno testiranje in svetovanje pri načrtovanju izobraževanja.
 • Garancija za vaš uspeh so naši učitelji, ki jih dodatno izpopolnimo po programu CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) Univerze Cambridge. Smo edina šola v Sloveniji, ki ima licenco Univerze Cambridge za izobraževanje učiteljev po programu CELTA. Od leta 2006 je uspešno opravilo izpopolnjevanje prek 100 učiteljev.
 • Od jeseni 2008 smo izpitni center za Cambridge ESOL izpite: FCE, CAE, CPE v »papirnati obliki« in v Sloveniji edini ponudnik Cambridge izpitov: KET, PET, FCE, BEC Preliminary, Vantage in Higher prek računalnika.
 • Smo izpitni center za mednarodno priznane italijanske izpite AIL.
 • Pohvalimo se lahko s 97% uspešnostjo naših slušateljev na mednarodnih izpitih iz angleščine - Cambridge ESOL, nemščine - Goethe, španščine - Cervantes, italijanščine - AIL, francoščine - DELF.
 • Za samoplačnike nudimo pri jezikovnih tečajih tudi možnost plačila na obroke in kot prva jezikovna šola v Sloveniji možnost prijave in hkratnega plačila prek spleta s karticami: EC/MC, VISA, KARANTA in spletne banke Abanet.
 • Smo šola, ki deluje po mednarodnih standardih, saj smo člani International House World Organisation, ki povezuje preko 150 šol v več kot 50-ih državah.

Mnenja poslovnih partnerjev:


»Mint mi pomeni učinkovit pouk jezikov s sposobnimi, zavzetimi učiteljicami in učitelji, prilagojen mojim potrebam, prožen in nebirokratski. Po zaslugi Minta si zdaj upam v slovenščini opravljati tudi službene pogovore, ki sicer morda še vedno zvenijo malce okorno, ampak slovenščina je pač težek jezik.«

Anke Holstein, namestnica veleposlanika 2004-07, Veleposlaništvo Zvezne republike Nemčije v Ljubljani

»Čeprav pravijo, da glasba govori sama zase, glasbeniki še kako potrebujemo tudi znanje tujih jezikov, saj se mnogokrat izpopolnjujemo v tujini, gostimo tuje dirigente in soliste, gostujemo na tujih odrih... Že leta sodelujemo z jezikovno šolo Mint International House, kjer poskrbijo, da tudi neglasbena komunikacija nemoteno teče – skratka, šola s posluhom za potrebe in želje tečajnikov! Znanje in zadovoljstvo sodelavcev pa je garancija, da bomo z njimi še dolgo sodelovali.«

Damjan Damjanovič, direktor, Slovenska Filharmonija

»Hypo Leasing z jezikovno šolo Mint IH sodeluje že vrsto let. V naši hiši izvajajo tečaje angleškega in nemškega jezika za skupine, pa tudi individualno poučevanje. Odlikujejo jih predvsem visok nivo storitev, strokovnost, hiter odziv na naše potrebe ter maksimalna fleksibilnost. Lepo in v veselje mi je sodelovati z njimi.«

Natalija Miškulin, kadrovska služba, Hypo Lesing d.o.o.

"Ohraniti želimo položaj med dobavitelji vrhunske kakovosti v avtomobilski branži zato je za nas ključnega pomena poslovno sodelovanje le z najboljšimi partnerji. Z jezikovno šolo Mint International House nas veže dolgoletno uspešno partnerstvo na področju jezikovnega izobraževanja, saj so nas prepričali z vrhunsko kakovostjo storitev, občutkom za potrebe podjetja ter fleksibilnostjo.Naši tečajniki še posebej cenijo strokovnost in zavzetost predavateljev, osebni pristop in občutljivost za potrebe posameznika. Sproščeno vzdušje in prijetno počutje v skupini pa je tisto, kar pripomore k doseganju najboljših rezultatov pri učenju tujih jezikov."

Marija Kostevc, Vodja razvoja kadrov, Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

»V času večletnega sodelovanja med jezikovno šolo Mint in Telekomom Slovenije smo se prepričali, da gre za resno šolo, za eno najbolj kakovostnih jezikovnih šol v Sloveniji. Vodita jo zelo odgovorni osebi, ki nenehno skrbita za strokovni razvoj odličnih in prijaznih profesorjev ter za dobro počutje udeležencev jezikovnih tečajev. Poudariti je treba posebno obravnavo vsakega posameznika oziroma skupine – vsak udeleženec se počuti spoštovan, dobro sprejet in zaželjen. Njihove metode sem preizkusila tudi sama in tečaje angleškega jezika sem obiskovala z veseljem. Trdim lahko, da sem bila izredno zadovoljna in z veseljem se bom še vrnila.«

Zlata Arrigler, kadrovka služba, Telekom Slovenije, d.d.

»Letališče je stičišče turistov in poslovnih ljudi, zato je nenehno izpopolnjevanje tujih jezikov neizogibno. Za jezikovni center Mint smo se odločili zaradi kakovostne in celovite ponudbe. Odlikujejo se po občutku za specifične potrebe naročnika. Uradni jezik v letalstvu je angleški, vsebino in besedišče tečajev pa je potrebno prilagoditi potrebam posameznih služb. Ure, ki so jih naši slušatelji preživeli ob učenju tujih jezikov, so bile dobro pripravljene, prijetne in polne aktivnosti, ki so jih vzpodbujale k stalnemu komuniciranju. Mnenja naših zaposlenih so nas prepričala, da bomo sodelovanje nadaljevali tudi v prihodnje. Tudi sama sem kot udeleženka izobraževanja zadovoljna z sposobljenostjo predavateljev in izvedbo izobraževanja.«

Darja Hočevar, kadrovska služba, Aerodrom Ljubljana, d.d.

Izpiti, ki se opravljajo preko računalnika (t.i. computer-based exams), imajo veliko prednosti pred klasičnim papirnatim načinom:

   • delo z računalnikom je dosti hitrejše in bolj urejeno, 
   • kandidati uporabljajo slušalke pri slušnem razumevanju (izključeni so šumi),  
   • pri pisnem delu izpita (stalne oblike sporočanja: email, poslovno pismo, poročilo, ponudba itn.) programska oprema omogoča štetje besed in tako prihranimo veliko časa, saj je samo pisanje dosti bolj pregledno in čitljivo,  
   • moderna navigacija omogoča hitrejše pomikanje po izpitnih polah, manjše so možnosti, da kaj izpustimo ali spregledamo.

Od svojih slušateljev, ki sem jih pripravljal za opravljanje mednarodno overjenih izpitov, sem prejel same pozitivne povratne informacije. Prepričan sem, da se bodo v bližnji prihodnosti kandidati odločali le še za tovrstno obliko preverjanja znanja.

Dr. Aleksander Kustec, MBA

»Kot udeleženka jezikovnih tečajev sem navdušena nad kakovostnim delom predavateljev jezikovne šole Mint IH, kot predstavnica podjetja, kjer smo interno organizirali jezikovna izobraževanja, pa sem zelo zadovoljna zaradi prilagodljivosti, tako pri organiziranju kot tudi pri izvajanju jezikovnih tečajev v našem podjetju. Vsem sodelavcem Mint IH želim veliko delovnih uspehov in čim več udeležencev izobraževanj.«

Janka Likosar, Energetika Ljubljana

"Z jezikovnim centrom Mint International House sodelujemo že vrsto let zato, ker razumejo naše potrebe, so prilagodljivi, hitro odzivni - skratka pravi poslovni partner in podpora za današnji zahtevni poslovni svet. Njihovi učitelji so strokovno podkovani, prijazni, a hkrati zahtevni. V taki kombinaciji, je pot do uspeha precej bolj enostavna. Tudi sam sem udeleženec izpopolnjevanja v nemščini in pogovori z avstrijskimi poslovnimi partnerji potekajo vedno bolj tekoče. Trud je poplačan, ko tudi oni pohvalijo napredek."

Aleš Černe, Hervis

»Pravi užitek je sodelovati z jezikovno šolo Mint International House - ne samo, da imajo konkurenčne cene, njihovi predavatelji so zelo fleksibilni kar je ob današnjem tempu dela izrednega pomena. Poleg fleksibilnosti jih odlikuje izjemna strokovnost in pripravljenost na oblikovanje individualnih učnih načrtov, vedno glede na tisto kar bo slušatelj pozneje zlahka uporabljal pri svojem delu. Temu se tečaji v našem podjetju nenazadnje tudi namenjeni. O Mintu vse le v superlativih.«

Alenka Majcen, asistentka vodje centrale Slovenija, OBI d.o.o.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si