Svetovni jeziki z Alenko Godec in ...


... kuharjem Damjanom Finkom, ki je skozi prizmo kuhe odlično povezal hrano in jezike držav. Ob simpatični poezovalki Vesni Malnar, je zapela tudi Alenka Godec. Goste sta nagovorila predsednik Britanske gospodarske zbornice v Sloveniji, g. Kevin Morrison in direktorica jezikovnega centra Mint International House, ga. Mojca Hergouth Koletič.


                 

Reportaža TV3 o "Svetovni jeziki" ...


na MInt International House Ljubljana.


 
     

RazsvetlitevČas je, da spregovorite s svetom z

Mint International House!

 

Videokonfereneca - inovativno učenje


Na Mint International House si nismo izmislili videokonference, smo pa med redkimi (če ne edini), ki smo se že pred 10-imi leti spomnili, da lahko na tak način poučujemo jezike na daljavo in premostimo razdalje – s tem smo razvili stroškovno in časovno učinkovit model, znanje pa je večinoma osvojeno še hitreje kot pri klasičnem načinu. Predstavili smo se na festivalu inovativnosti 17.5.2010 na GR. 
     

Vrtec Prule - angleščina - malčki 2010


Da so zreli za šolo, so otroci dokazali tudi z veseljem in zavzetostjo pri učenju angleščine. Ponosno so pokazali staršem, kaj so se naučili in komaj čakajo, da septembra nadaljujemo. Nekateri pa bodo z nami preživeli tudi teden dni počitnic na t.i. jezikovno-ustvarjalnih in športnih počitnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.


 

Christmas carols 2009Učitelji Mint International House in člani IATEFL Slovenija smo pod vodstvom Mojce Belak v nekaj minutah postali usklajen zborček - dobre želje v posnetku so namenjene vsem vam - naj bo 2010 vsaj tako uglašeno kot naše veselo prepevanje.

 

     
     

The English Man

webisode 01-Mike Cattlin
explores Ljubljana


 

The English Man

webisode 02-Mike Cattlin
explores Ljubljana


 


 

The English Man

webisode 03-Mike Cattlin
explores Ljubljana


 

The English Man

webisode 04-Mike Cattlin
on teaching English in Ljubljana


 
     

The English Man

webisode 05
 

The English Man

webisode 06-Mike Cattlin
visits the loo with a view


 
     

Vrtec Prule - angleščina - malčki 2008


Zakaj bi bilo učenje angleščine dolgočasno, če se pri tem lahko vsi zabavamo? V Mint International House jezikovni šoli prirejamo tečaje tujih jezikov, primernih za učence vseh starosti. V tem posnetku si bomo ogledali primer učne ure v jezikovnem centru Mint, kjer se otroci v sproščenem okolju učijo tujega jezika.


 

Nemščina - učenci 2008
Pred zaključkom tečajev tujih jezikov tečajniki pridobljeno znanje izkoristijo za pripravo lutkovne predstave. V tem posnetku mladi tečajniki uprizorijo predstavitev igre Der Wolf und die Hexe v nemškem jeziku.Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si