Španščina


Španščina ni le modna muha, temveč je pomemben svetovni jezik, ki je bil pri nas dolgo zanemarjen. Zdaj temu, na srečo, ni več tako. Španski jezik, njihov temperament, glasba in ples so v našo deželico vnesli svojevrstno radoživost, veselje in dobro voljo, ki se stresa na mnogih plesnih tečajih salse, flamenka, tanga in polni španske učilnice naše jezikovne šole. Ko se iz razreda razlegata smeh in dobra volja, vemo, da potekajo Opens external link in new windowjezikovni tečaji španščine (sicer se veliko smejimo tudi pri drugih jezikih, a "Španci" so nekaj posebnega).


Španščina za fizične osebe

Španščina za fizične osebe


… je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.


Španski programi za podjetja

Programi za podjetja


… so namenjeni podjetjem in njihovim kadrovskim delavcem, ki organizirajo jezikovna izobraževanja za svoje zaposlene. Programe za podjetja izberejo tudi posamezniki, kjer je plačnik podjetje ali s.p.

Španščina za otroke, dijake in študente

Španščina za otroke, dijake in študente


Na povezavi "Španščina za otroke, dijake in študente" si lahko pogledate jezikovne tečaje, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem in študentom.

Tečaji španščine v tujini

Tečaji španščine v tujini


… za vse tiste, ki bi želeli španščino izpopolniti v tujini pa izberite povezavo "Tečaji španščine v tujini".
Podrobnosti o jezikovnih tečajih španščine


Jezikovni tečaji španščine v jezikovnem centru Mint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju španščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v angleško kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših Opens external link in new windowjezikovnih tečajih španščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo španskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali španščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim španskim e-testom.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si