Ruščina za študente


Dobro znanje ruščine je dandanes skoraj nuja ne glede na poklic, ki ga boste opravljali. Z našimi izvrstnimi tujimi in slovenskimi učitelji, ki so vsi še dodatno šolani po mednarodnih programih, boste obnovili in nadgradili svoje znanje ruščine, ki vas bo navdušilo!

Tečaji ruščine v skupini za fizične osebe so večinoma semestrskega značaja in praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija.

Poleg tečajev v skupini in mini skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali pa za individuano obliko tečaja, ki pa nista vezana na semestrski urnik in je začetek po dodgovoru.

Izbirate lahko med različnimi tečaji:


Splošni jezikovni tečaj ruščine, ki se osredotoča predvsem na praktično, funkcionalno uporabo jezika, s poudarkom na komunikaciji.
Poslovni jezikovni tečaj ruščine je naravnan zelo praktično – naučili se boste tekoče sporazumevati s poslovnimi partnerji, bolj samozavestno nastopati, obenem pa boste bolje spoznali različne svetovne kulture in tudi na ta način širili svoja obzorja.
Konverzacija v ruščini je zasnovana kot učna delavnica; tipične aktivnosti so igranje vlog, delo v parih in debatni krožki na osnovi raznih aktualnih besedil.Jezikovni tečaji Mint International House Ljubljana -

 

Dvigujemo standarde jezikovnega izobraževanja.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si