Ruščina


Ruščino so se učili naši starši, dedki in babice, a ni bila prav priljubljena – čisto po krivici, ki se zdaj popravlja. Rusko dušo in kulturo najlažje začutite in doživite v njihovem jeziku. Si ne želite, da bi ruske klasike prebirali v ruščini, v ruščini sanjali s Pasternakovimi, Tolstojevimi in drugimi junaki? Ruščina pa vam mora biti zanimiva tudi, če le pragmatično razmislite o velikem ruskem trgu in možnostih, ki jih ponuja poslovanje na tem trgu. Kakorkoli, naši Opens external link in new windowjezikovni tečaji ruščine so obvezni, če želite sanje spremeniti v resničnost.


Ruščina za fizične osebe

Ruščina za
fizične osebe


… je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.


Ruski programi za podjetja

Programi za podjetja


… so namenjeni podjetjem in njihovim kadrovskim delavcem, ki organizirajo jezikovna izobraževanja za svoje zaposlene. Programe za podjetja izberejo tudi posamezniki, kjer je plačnik podjetje ali s.p.

Ruščina za otroke, dijake in študente

Ruščina za otroke, dijake in študente


Na povezavi "Ruščina za otroke, dijake in študente" si lahko pogledate jezikovne tečaje, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem in študentom.

Tečaji

Tečaji ruščine v tujini


… za vse tiste, ki bi želeli ruščino izpopolniti v tujini pa izberite povezavo "Tečaji ruščine v tujini".
Podrobnosti o jezikovnih tečajih ruščine


Jezikovni tečaji ruščine v jezikovnem centru Mint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju ruščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v rusko kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj ruščine, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih ruščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo ruskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali ruščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si