Individualni programi v nemščini


Individualni pouk je namenjen vsem, ki:


  • imate specifične potrebe glede vsebin,
  • potrebujete prilagodljiv urnik zaradi narave vašega dela,
  • želite hitrejši napredek, kot ga omogoča učenje v skupini,
  • se želite intenzivno pripraviti na pomembno predstavitev ali konferenco v tujini.

Razgovor, uvrstitveni test in analiza potreb omogočajo izbiro najprimernejšega nemškega programa, oblike tečaja in učitelja. To je jamstvo, da boste dosegli zastavljene jezikovne cilje. Nemščina je jezik, ki odpira mnoga vrata, in prav individualni pouk vam zagotavlja povprečno 30–40 % hitrejši napredek, z zavzetostjo in sodelovanjem pa lahko napredujete še hitreje. V jezikovnem centru Mint International House bomo poskrbeli za strokovno voden pouk s tujim ali slovenskim učiteljem nemščine, ki ima vsa potrebna znanja in najnovejše materiale za pripravo pouka nemščine glede na vaše potrebe. Od vas pa pričakujemo, da bo pouk kljub fleksibilnemu urniku potekal čim bolj redno in da boste pri pouku aktivno sodelovali.

Če morda želite le drugo mnenje o vaši predstavitvi v nemščini ali "hitri nemški servis" pred konferenco v tujini, bo dovolj že 10 ur. Če želite narediiti kakovostni preskok v rabi nemščine, potrebujete vsaj 30, priporočamo pa 60 ur pouka. Vsi jezikovni tečaji, ki jih ponuja Mint International House, so usklajeni s CEFR.

Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem nemščine, izpolnite e-test,
za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko  080 MINT  ali pošljite e-pošto.Jezikovni tečaji Mint International House Ljubljana –

 

dvigujemo standarde jezikovnega izobraževanja.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si