Nemščina - poslovni jezik


Znanje nemščine je kljub Opens external link in new windowangleščini, ki prevladuje v današnjem globalnem poslovnem in trgovinskem svetu, v slovenskem prostoru še kako potrebno. Nemčija je še vedno najpomembnejši zunanjetrgovinski partner slovenskemu gospodarstvu. Naši poslovni tečaji nemščine vam omogočajo,  da izpopolnite svoje znanje nemščine, ki predstavlja vašo konkurenčno prednost na trgu. Ne pozabimo na stavek, ki ga je  nekoč simbolično izrekel Willy Brandt in se nanaša na jezik: "When I sell, I speak English, wenn ich kaufe, spreche ich Deutsch!"


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem nemščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli, cena tečaja se prilagodi glede na vaš začetek učenja.


Spodaj si izberite tečaj poslovne nemščine po svojih željah.Predstavitev in izjave udeležencevKaj boste s poslovnim tečajem nemščine pridobili in izboljšali?


  • Osvojili boste spretnosti v poslovnih pogovorih.
  • Izboljšali boste natančnost izražanja.
  • Samozavestno boste znali povzemati, zastavljati pravilna vprašanja, izzvati ali zagovarjati mnenje.
  • Obogatili in utrdili boste najpogostejše in učinkovite fraze, da se boste lažje pogajali.
  • Znali boste sproščeno kramljati v < href="http://www.mint.si/jezikovni-tecaji/nemscina/" title="Nemščina">nemščini.
  • Zelo obogateno poslovno izrazoslovje boste aktivno uporabljali.
  • Razvili boste veščino poslušanja in dejavnega vključevanja v pogovor.
  • V mednarodnem okolju boste še uspešnejši.
  • Govorili boste veliko bolj prepričljivo, sproščeno, tekoče in pravilno.

Podrobnosti o poslovnih jezikovnih tečajih nemščine


Pri pouku poslovne nemščine uporabljamo najsodobnejše pripomočke, saj smo bele table nadomestili s 64-palčnimi zasloni na dotik, pouk je še bolj interaktiven, pester in zabaven. Poleg najsodobnejših učnih materialov boste imeli tudi brezplačen dostop do interaktivnih spletnih vaj.

Ravni po CEFR


Poslovni jezikovni tečaji nemščine so razvrščeni v ravni po skupnem evropskem okviru za jezike (CEFR). Izvajamo jih na ravneh B1, B2, C1 in C2. Za primerjavo: povprečno maturitetno znanje ustreza ravni B2. Opens external link in new windowTečaji nemščine v skupini za fizične osebe so namenjeni odraslim od 16 let naprej in so večinoma semestrskega značaja. Praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija. Tečaji nemščine v skupini in mini skupini večinoma potekajo ob delavnikih po tri šolske ure od 16.00 do 18.25 ali od 18.45 do 21.10. Poleg tečajev v skupini in mini skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali za individualno obliko tečaja, ki nista vezana na semestrski urnik in se začneta po dogovoru. Šolska ura traja 45 minut. Pouk poteka v učilnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Plačilo šolnine


Plačilo šolnine pri semestrskih tečajih lahko poravnate v gotovini, s plačilnimi in s kreditnimi karticami. Pri tečajih v skupini in mini skupini imate na voljo do 5 mesečnih obrokov, pri drugem in vseh nadaljnjih obrokih je možno plačilo tudi po položnici. Pri pouku v paru in pri individualni obliki pa se šolnina poravna vnaprej. Cena vključuje tudi literaturo.


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem nemščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si