Italijanščina za fizične osebe


je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležiliOpens external link in new window jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint Internatonal House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Tečaji italijanščine v skupini za fizične osebe so večinoma semestrskega značaja. Vpišite se kadar koli in začnite z nami! Kako izbrati pravi tečaj italijanščine?


 • Splošni jezikovni tečaj italijanščine

  se osredotoča predvsem na praktično, funkcionalno uporabo jezika, s poudarkom na komunikaciji.
 • Poslovni jezikovni tečaj italijanščine

  je naravnan zelo praktično – naučili se boste tekoče sporazumevati s poslovnimi partnerji, bolj samozavestno nastopati, obenem pa boste bolje spoznali različne svetovne kulture in tudi na ta način širili svoja obzorja.
 • Konverzacija v italijanščini

  je zasnovana kot učna delavnica; tipične aktivnosti so igranje vlog, delo v parih in debatni krožki na osnovi raznih aktualnih besedil.
 • Priprave na italijanske izpite AIL

  so namenjeni tistim, ki bi radi opravili enega od mednarodno priznanih italijanskih izpitov Accademia Italiana di Lingua - AIL. Certifikat vam bo prišel prav pri dokazovanju znanja, ko boste iskali ali menjali zaposlitev, če želite na mednarodno izmenjavo, na študij ali delo v tujino, za podiplomski in doktorski študij.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si