Italijanščina


Italijanščina je jezik naših sosedov in ponavadi je dobro, če se s sosedom lahko pogovarjaš. Poleg bogate zgodovinsko kulturne dediščine je italijanščina uporabna za navezovanje stikov in nenazadnje je Italija naš pomemben gospodarski partner. Predvsem pa boste z znanjem jezika, ki vam ga bodo omogočili jezikovni tečaji italijanščine lažje odkrivali manj znane in obljudene kraje ter znamenitosti in se srečali s pristno Italijo, dobro hrano, vinom ...  Ko vas naučimo dobrih osnov, vas bomo na vašo željo poslali na izpopolnjevanje na International House v Milano, Rim, Palermo, skratka poskrbeli bomo, da vam bo učenje v sprostitev in veselje.


Italijanščina za fizične osebe

Italijanščina za fizične osebe


… je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.


Italijanski programi za podjetja

Programi za podjetja


… so namenjeni podjetjem in njihovim kadrovskim delavcem, ki organizirajo jezikovna izobraževanja za svoje zaposlene. Programe za podjetja izberejo tudi posamezniki, kjer je plačnik podjetje ali s.p.

Italijanščina za otroke, dijake in študente

Italijanščina za otroke, dijake in študente


Na povezavi "Italijanščina za otroke, dijake in študente" si lahko pogledate jezikovne tečaje, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem in študentom.

Tečaji italijanščine v tujini

Tečaji italijanščine v tujini


… za vse tiste, ki bi želeli italijanščino izpopolniti v tujini pa izberite povezavo Tečaji italijanščine v tujini.
Podrobnosti o jezikovnih tečajih italijanščine


Jezikovni tečaji italijanščine v jezikovnem centru Mint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju italijanščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji italijanščine potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v italijansko kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj italijanščine, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih italijanščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo italijanskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali italijanščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim Opens external link in new windowitalijanskim e-testom.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si