Jezikovni tečaji

Izberite vrsto tečaja

Vam lahko pomagamo pri izbiri?

Vpišite podatke in pomagali vam bomo

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Rezultati

Italijanščina

Italijanščina je jezik naših sosedov in ponavadi je dobro, če se s sosedom lahko pogovarjaš. Poleg bogate zgodovinsko kulturne dediščine je italijanščina uporabna za navezovanje stikov in nenazadnje je Italija naš pomemben gospodarski partner. Predvsem pa boste z znanjem jezika, ki vam ga bodo omogočili jezikovni tečaji italijanščine lažje odkrivali manj znane in obljudene kraje ter znamenitosti in se srečali s pristno Italijo, dobro hrano, vinom ...  Ko vas naučimo dobrih osnov, vas bomo na vašo željo poslali na izpopolnjevanje na International House v Milano, Rim, Palermo, skratka poskrbeli bomo, da vam bo učenje v sprostitev in veselje.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih italijanščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo italijanskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 91 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.