Francoščina


Zagotovo si želite pohajkovati po romantičnem Parizu, raziskovati očarljivo Provanso, okušati specialitete francoske kuhinje, se družiti z znanimi osebnostmi na Azurni obali ali jih vsaj opazovati, v francoščini prebrati francoske klasike pa Malega princa - če že ne v originalu, pa vsaj v poenostavljeni verziji! Seveda boste v Franciji preživeli tudi z angleščino, saj se tudi Francozi vse več učijo tujih jezikov. A pravo doživetje vsake dežele je neizogibno povezano z njenim jezikom in francoščina je vendar tako lep jezik – zato ne odlašajte. Naši tečaji francoščine vam zagotavljajo, da boste na koncu zapeli kot Edit Piaf: "Non, je ne regrette rien ..."


Francoščina za fizične osebe

Francoščina za fizične osebe


… je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.


Francoski programi za podjetja

Programi za podjetja


… so namenjeni podjetjem in njihovim kadrovskim delavcem, ki organizirajo jezikovna izobraževanja za svoje zaposlene. Programe za podjetja izberejo tudi posamezniki, kjer je plačnik podjetje ali s.p.

Francoščina za otroke, dijake in študente


Na povezavi "Francoščina za otroke, dijake in študente" si lahko pogledate jezikovne tečaje, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem in študentom.

Tečaji francoščine v tujini

Tečaji francoščine v tujini


… za vse tiste, ki bi želeli francoščino izpopolniti v tujini pa izberite povezavo "Tečaji francoščine v tujini".
Podrobnosti o jezikovnih tečajih francoščine


Jezikovni tečaji francoščine v jezikovnem centru Mint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju francoščine na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v francosko kulturo. Če boste izbrali Opens external link in new windowjezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste Opens external link in new windowfrancoskega jezika učili hitro in z veseljem.

Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih francoščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo francoskega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v jezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali francoščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim Opens external link in new windowfrancoskim e-testom.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si