Angleščina za managerje


Programi za managerje potekajo v individualni obliki, ker omogoča prilagodljiv urnik glede na vaše delovne obveznosti, in so namenjeni predvsem vodstvenim kadrom.

V jezikovnem centru Mint International House vam bomo pomagali, da boste angleščino uporabljali sproščeno in samozavestno ter tako okrepili strokovne kompetence na svojem področju dela. Da boste zagotovo dosegli zastavljene cilje, se bomo pred začetkom Opens external link in new windowtečaja poslovne angleščine pogovorili z vami in vam svetovali, kako se v najkrajšem času naučiti čim več.

Vsebina programa bo prilagojena vašim jezikovnim in poslovnim potrebam. Poleg osnovnega gradiva boste redno prejemali dodatne koristne in uporabne materiale, ki vam jih bo učitelj pripravljal sproti in posebej za vas. Pouk praviloma poteka pod vodstvom naravnega govorca jezika oziroma učitelja, ki najbolje pokriva vaše delovno področje ali je po našem mnenju najprimernejši, da boste zastavljeni cilj čim hitreje dosegli.

Managerski programi praviloma poteka na sedežu naročnika, lahko pa tudi v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani, prek videokonference ali v letoviškem kraju. Šolska ura traja 45 minut.

English & Golf


V jezikovnem centru Mint International House smo pripravili posebno 30-urno izpopolnjevanje v angleščini: 10 ur poteka v Ljubljani, 20 pa v Veliki Britaniji, kjer boste po dopoldanskem pouku uživali še v igranju golfa. Ob igrišču za golf so še športno-rekreacijski kompleks, ribniki, hotel, luksuzne nastanitvene možnosti in restavracije. Skratka, idilično angleško podeželje, odmaknjeno od velemestnega vrveža, hkrati pa z odlično infrastrukturo, ki vam omogoča kakovostno preživljanje prostega časa in aktivnega oddiha.

Za dodatne informacije pokličite 01 300 4 312 ali pošljite e-pošto.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si