Programi za podjetja


Tečaj poslovne angleščine je namenjen predvsem poslovnežem, ki svoje posle opravljajo na angleško govorečih trgih. Ker je poslovni jezik v večini primerov angleščina, je pomembno poznavanje angleških poslovnih izrazov. Tečaj poslovne angleščine vam bo dal potrebno samozavest, ki jo potrebujete pri pogajanjih in drugih poslovnih odločitvah.

Jezikovni center Mint International House Ljubljana si je v času delovanja pridobil zaupanje mnogih naročnikov in si ustvaril sloves zanesljivega in kakovostnega ponudnika jezikovnega izobraževanja.

Mint International House je prava odločitev, če iščete partnerja, ki vam zagotavlja:


  • dolgoročne in učinkovite izobraževalne storitve na področju tujih jezikov
  • individualni pristop in jezikovne tečaje po vaši meri
  • treninge poslovnih veščin v tujih jezikih
  • brezplačno uvrstitveno testiranje in analizo potreb
  • pomoč pri pripravi izobraževalnega načrta in določitvi ciljev
  • testiranja zaposlenih po evropskih merilih – po CEFR (Skupni evropski okvir za jezike)
  • opravljanje izpitov Univerze Cambridge iz splošne (KEY, PET, FCE, CAE, CPE) in poslovne angleščine BEC Preliminary, BEC Vantage in BEC Higher).
  • strokovno podkovane učitelje z mednarodnimi certifikati za poučevanje
  • možnost izbire lokacije: v vaših ali naših prostorih
  • možnost učenja poslovne angleščine na daljavo prek videokonference za podjetja izven Ljubljane brez dodatnih stroškov

Poleg tečaja poslovne angleščine so vam na voljo tudi nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, portugalščina, ruščina, hrvaščina, srbščina, madžarščina, češčina, slovaščina, poljščina, portugalščina, arabščina, kitajščina in slovenščina. Če med naštetimi ni jezika, ki ga potrebujete, nas pokličite, saj za potrebe naših naročnikov izvajamo tudi druge jezike (npr. norveščino, korejščino ...).


Tečaji poslovne angleščine v skupinah na šoli

Angleški tečaji v skupinah na šoli


Če imate v podjetju posameznike, ki se želijo vključiti v jezikovno izpopolnjevanje, imajo pa različno predznanje in potrebe po različnih jezikih, je za vas cenovno ugodneje, če se vaši zaposleni vključijo v semestrske jezikovne tečaje, ki potekajo pri nas na šoli.


Tečaj poslovne angleščine v vašem podjetju

Interne skupine na podjetju


Če imate večje skupine sodelavcev s podobnim predznanjem za isti jezik, vam lahko pomagamo organizirati interne skupine v vašem podjetju.

Individualni tečaji poslovne angleščine

Individualni angleški programi


Če imate sodelavce, ki veliko potujejo ali pa narava njihovega dela zahteva fleksibilen urnik, bo najboljša rešitev, ki zagotavlja hiter napredek, individualni pouk v vaših ali naših prostorih.

Tečaji poslovne angleščine za managerje

Angleščina za managerje


Izobraževanje praviloma poteka pod vodstvom naravnega govorca in je namenjena predvsem konverzaciji in širjenju strokovno-poslovnega besedišča.Specializirani tečaj poslovne angleščine

Specializirani angleški programi


Ti programi so krajši in običajno potekajo v obliki modulov (več ur dnevno, dva ali več dni). Poleg angleščine tečajniki pridobivajo tudi poslovne veščine.


Tečaji poslovne angleščine na daljavo

Učenje angleščine na daljavo


Namenjeno je predvsem podjetjem izven Ljubljane. Pouk poteka prek videokonference, ki omogoča velik prihranek na času, potnih stroških in še ekološko je.
Jezikovni tečaji Mint International House Ljubljana –

 

dvigujemo standarde jezikovnega izobraževanja.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si