Angleščina - poslovni jezik


Znanje angleščine je v današnjem globalnem poslovnem svetu nujno. Poslovni jezikovni tečaji so namenjeni izpopolnjevanju znanja Opens external link in new windowangleščine, ki je nujna za uspeh in lahko predstavlja konkurenčno prednost na trgu. Vsak tečaj je skrbno načrtovan in prilagojen potrebam poslovnega sveta. Poslovni programi so naravnani zelo praktično in vam bodo predstavljali izziv – z osvojenim znanjem jezika se boste lahko tekoče sporazumevali in bolj samozavestno nastopali, obenem pa boste bolje spoznali različne svetovne kulture in tudi na ta način širili svoja obzorja.


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem angleščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli, cena tečaja se prilagodi glede na vaš začetek učenja.


Spodaj si izberite tečaj poslovne angleščine po svojih željah.Predstavitev in izjave udeležencevKaj boste s poslovnim tečajem angleščine pridobili in izboljšali?


  • Osvojili boste spretnosti v poslovnih pogovorih.
  • Izboljšali boste natančnost izražanja.
  • Samozavestno boste znali povzemati, zastavljati pravilna vprašanja, izzvati ali zagovarjati mnenje.
  • Obogatili in utrdili boste najpogostejše in učinkovite fraze, da se boste lažje pogajali.
  • Znali boste sproščeno kramljati, čemur Angleži pravijo "small talk".
  • Zelo obogateno poslovno izrazoslovje boste aktivno uporabljali.
  • Razvili boste veščino poslušanja in dejavnega vključevanja v pogovor.
  • V mednarodnem okolju boste še uspešnejši.
  • Govorili boste veliko bolj prepričljivo, sproščeno, tekoče in pravilno.

Podrobnosti o poslovnih jezikovnih tečajih angleščine


Pri pouku poslovne angleščine uporabljamo najsodobnejše pripomočke, saj smo bele table nadomestili s 64-palčnimi zasloni na dotik, pouk je še bolj interaktiven, pester in zabaven. Poleg najsodobnejših učnih materialov boste imeli tudi brezplačen dostop do interaktivnih spletnih vaj.

Od začetnih jezikovnih tečajev do višjih stopenj vam lahko pomagamo, da boste postali samozavestni uporabniki angleškega jezika. Angleški jezikovni tečaji lahko vodijo tudi do izpitov Univerze Cambridge na različnih zahtevnostnih ravneh.

Ravni po CEFR


Poslovni jezikovni tečaji angleščine so razvrščeni v ravni po skupnem evropskem okviru za jezike (CEFR). Izvajamo jih na ravneh B1, B2, C1 in C2. Za primerjavo: povprečno maturitetno znanje ustreza ravni B2. Tečaji angleščine v skupini za fizične osebe so namenjeni odraslim od 16 let naprej in so večinoma semestrskega značaja. Praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija. Tečaji v skupini in mini skupini večinoma potekajo ob delavnikih od 16:00 do 18:25 ali od 18:45 do 21:10. Poleg tečajev v skupini in mini skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali za individualno obliko tečaja, ki nista vezana na semestrski urnik in se začneta po dogovoru. Šolska ura traja 45 minut. Pouk poteka v učilnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Plačilo šolnine


Plačilo šolnine pri semestrskih tečajih lahko poravnate v gotovini, s plačilnimi in s kreditnimi karticami. Pri tečajih v skupini in mini skupini imate na voljo do 5 mesečnih obrokov, pri drugem in vseh nadaljnjih obrokih je možno plačilo tudi po položnici. Pri pouku v paru in pri individualni obliki pa se šolnina poravna vnaprej. Cena vključuje tudi literaturo.


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem angleščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si