Angleščina - konverzacija


Jezikovni tečaji konverzacije v angleščini v jezikovnem centru Mint International House so namenjeni vsem, ki ste zadovoljni z doseženo ravnjo znanja, a imate občutek, da jezik premalo uporabljate in ga zato izgubljate. Da boste vselej v dobri kondiciji, bodo poskrbeli naši učitelji, ki bodo pripravili najrazličnejše teme, o katerih se boste pogovarjali. Ob tem boste obnovili in nadgradili besedišče, uporabne fraze, se izurili v podajanju in zastopanju mnenja, argumentov, znali se boste vljudno vključiti v razgovor, si izboriti besedo ...

Opens external link in new windowJezikovne tečaje konverzacije priporočamo od ravni B1 naprej. Pri tečajih konverzacije v angleščini so ure zasnovane kot učne delavnice, tipične aktivnosti so igranje vlog, delo v parih in debatni krožki na osnovi raznih aktualnih besedil. Vselej je zelo zanimivo in tečajniki so navdušeni, da si poleg jezika širijo tudi splošno razgledanost, saj je na tečaju marsikdaj govora o zadevah, o katerih sicer sploh ne bi razmišljali!


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem angleščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Na tečaj se lahko vpišete kadarkoli, cena tečaja se prilagodi glede na vaš začetek učenja.


Spodaj si izberite konverzacijo v angleščini po svojih željah.Predstavitev in izjave udeležencevKaj boste s tečajem konverzacije v angleščini pridobili in izboljšali?


  • Govorili boste veliko bolj prepričljivo, sproščeno, tekoče in pravilno.
  • Izboljšali boste natančnost izražanja.
  • Obogatili in utrdili boste najpogostejše fraze.
  • Obnovili boste jezikovne strukture.
  • Izboljšali boste svoj besedni zaklad.
  • Osvojili boste spretnost kramljanja oz. "small talk".
  • Lahko boste dobili in uspešno opravljali delo, ki zahteva znanje angleščine.

Podrobnosti o jezikovnih tečajih konverzacije v angleščini


Pri pouku angleščine uporabljamo najsodobnejše pripomočke, saj smo bele table nadomestili s 64-palčnimi zasloni na dotik, pouk je še bolj interaktiven, pester in zabaven. Poleg najsodobnejših učnih materialov boste imeli tudi brezplačen dostop do interaktivnih spletnih vaj.

Od začetnih jezikovnih tečajev do višjih stopenj vam lahko pomagamo, da boste postali samozavestni uporabniki angleškega jezika. Angleški jezikovni tečaji lahko vodijo tudi do izpitov Univerze Cambridge na različnih zahtevnostnih ravneh.

Ravni po CEFR


Jezikovni tečaji konverzacije v angleščini so razvrščeni v ravni po skupnem evropskem okviru za jezike (CEFR). Izvajamo jih na ravneh B1, B2, C1 in C2. Za primerjavo: povprečno maturitetno znanje ustreza ravni B2. Tečaji angleščine v skupini za fizične osebe so namenjeni odraslim od 16 let naprej in so večinoma semestrskega značaja. Praviloma potekajo v jesenskem semestru od konca septembra do konca januarja in v spomladanskem semestru od konca februarja do sredine junija. Tečaji v skupini in mini skupini večinoma potekajo ob delavnikih od 16:00 do 18:25 ali od 18:45 do 21:10. Poleg tečajev v skupini in mini skupini se lahko odločite tudi za pouk v paru ali za individualno obliko tečaja, ki nista vezana na semestrski urnik in se začneta po dogovoru. Šolska ura traja 45 minut. Pouk poteka v učilnicah na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Plačilo šolnine


Plačilo šolnine pri semestrskih tečajih lahko poravnate v gotovini, s plačilnimi in s kreditnimi karticami. Pri tečajih v skupini in mini skupini imate na voljo do 5 mesečnih obrokov, pri drugem in vseh nadaljnjih obrokih je možno plačilo tudi po položnici. Pri pouku v paru in pri individualni obliki pa se šolnina poravna vnaprej. Cena vključuje tudi literaturo.


Če ne veste, kje začeti ali nadaljevati z učenjem angleščine, izpolnite e-test , za osebni nasvet pa nas pokličite na brezplačno številko 080 MINT  (080 6468) ali pošljite e-pošto .


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si