Angleščina za fizične osebe


je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint Internatonal House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Tečaji angleščine v skupini za fizične osebe so večinoma semestrskega značaja. Vpišite se kadar koli in začnite z nami! Kako izbrati pravi tečaj angleščine?


  • Splošni jezikovni tečaj angleščinese osredotoča predvsem na praktično, funkcionalno uporabo jezika, s poudarkom na komunikaciji.
  • Poslovni jezikovni tečaj angleščine je naravnan zelo praktično – naučili se boste tekoče sporazumevati s poslovnimi partnerji, bolj samozavestno nastopati, obenem pa boste bolje spoznali različne svetovne kulture in tudi na ta način širili svoja obzorja.
  • Konverzacija v angleščini je zasnovana kot učna delavnica; tipične aktivnosti so igranje vlog, delo v parih in debatni krožki na osnovi raznih aktualnih besedil.
  • Priprava na angleške izpite Cambridge ESOL so namenjene tistim, ki želite opraviti enega od mednarodno priznanih izpitov prestižne Univerze Cambridge.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si