Angleščina


Angleščina je jezik, ki odpira mnoga vrata, je uporabna in koristna – je jezik priložnosti, hkrati pa tudi hvaležna za učenje. Osnove angleščine so precej enostavne in jih lahko hitro usvojite, nadgradnja pa je odvisna od ravni, ki jo želite doseči. Postavite si cilj – enega od angleških izpitov Univerze Cambridge, ki je lahko iz splošne angleščine ali poslovne angleščine.


Splošni tečaj angleščine

Angleščina za
fizične osebe


… je namenjena posameznikom, samoplačnikom, ki bi se radi udeležili angleškega jezikovnega tečaja v jezikovnem centru Mint International House na Vilharjevi 21 v Ljubljani.

Tečaji angleščine za poslovne uporabnike

Programi za podjetja ali poslovna angleščina


… so namenjeni podjetjem in njihovim kadrovskim delavcem, ki organizirajo jezikovna izobraževanja za svoje zaposlene. Programe za podjetja izberejo tudi posamezniki, kjer je plačnik podjetje ali s.p.

Tečaji angleščine za otroke in študente

Angleščina za otroke, dijake in študente


Na povezavi "Angleščina za otroke, dijake in študente" si lahko pogledate jezikovne tečaje, namenjene predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem in študentom.

Tečaj angleščine v tujini

Tečaji angleščine v tujini


… za vse tiste, ki bi želeli angleščino izpopolniti v tujini pa izberite povezavo "Tečaji angleščine v tujini".




Podrobnosti o jezikovnih tečajih angleščine


Jezikovni tečaji angleščine v jezikovnem centru Opens external link in new windowMint International House so interaktivni, s poudarkom na konverzaciji in učenju na primerih, ne le po učbeniku. Tečaji potekajo pod vodstvom prijaznih, razumevajočih in strokovno podkovanih slovenskih in tujih učiteljev, ki našim slušateljem omogočajo pristen vpogled v angleško kulturo. Če boste izbrali jezikovni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, vas bosta poučevala dva učitelja, ki sta vajena delati v timu in se dopolnjujeta. S tem slušatelje navajamo na komuniciranje z različnimi ljudmi, z različno izgovorjavo in različno hitrostjo govora – skratka, pripravljamo vas na komuniciranje v resničnem svetu. Metode, ki jih uporabljamo, so dobre, preizkušene in – kar je najvažnejše – zanesljivo delujejo, da se boste jezika učili hitro in z veseljem.

Angleži pravijo "If you don't use it, you lose it", kar bi bilo po slovensko: "Če jezika ne uporabljate, ga izgubljate". To se vam z nami in po naših jezikovnih tečajih angleščine ne bo dogajalo! Nad sproščeno rabo angleškega jezika boste presenečeni in navdušeni vsi – vi in vaši sogovorniki!

Ankete dokazujejo, da so bila pričakovanja tečajnikov dosežena kar pri 92 %, izobraževanje v Opens external link in new windowjezikovnem centru Mint International House bi prijateljem priporočilo 93 % tečajnikov, kar 97 % pa jih je bilo zelo zadovoljnih z učiteljem.

Ne glede na to, ali angleščino obvladate že zelo dobro ali ste šele na začetku, vselej vam bomo svetovali najboljše možnosti, da najhitreje dosežete svoje zasebne ali poslovne jezikovne cilje. Sami pa lahko svoje znanje preizkusite z brezplačnim Opens external link in new windowangleškim e-testom.


Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si