Prijava na e-novice


Prijavite se in bodite obveščeni o novostihFrancoščina - DELF

Poljubna vsebina

DELF - francoski mednarodni izpiti


DELF certifikati so mednarodno priznane in veljavne listine, s katerimi dokazujete znanje Francoskega jezika. Več o DELF ...

Na Mint International House se lahko udeležite priprave na izpite DELF

Izpiti DELF so razdeljeni v 6 zahtevnotne ravni:

DELF A1

Ta stopnja ocenjuje kandidatovo osnovno znanje jezika. Gre za najosnovnejšo stopnjo znanja t.i. "stopnjo odkrivanja". Na tej stopnji je učeči zmožen preprostih interakcij: lahko govori o sebi in o svojem neposrednem okolju.

DELF A2

DELF A2 je nadaljevanje preizkusa DELF A1 in še vedno ocenjuje jezikovno veščino kandidata z osnovnim znanjem jezika. S tem znanjem je kandidat zmožen opravljati vsakodnevne preproste obveznosti. Lahko uporablja vljudnostne fraze in izmenjuje običajna spročila.

DELF B1

Na tej stopnji znanja je kandidat pri uporabi jezika samostojen. Zmožen je slediti interakciji: lahko razume in sledi pogovoru, izraža svoje mnenje in prepričanje. Znajde se v vsakodnevnih nepredvidenih situacijah.

DELF B2

Kandidat, ki obvlada to stopnjo znanja, si je pridobil samostojnost, ki mu dopušča, da svoje mnenje utemeljuje in brani, razvija svoj pogled in se pogaja. Na tej stopnji dokaže spretnost izražanja v pogovoru, sam popravlja svoje napake.

DELF C1

Kandidat na stopnji C1 je avtonomen. Zmožen je vzpostaviti lahkotno in spontano komunikacijo. Obvlada širok besedni zaklad in lahko izbere ustrezen izraz za komentar. Izraža se jasno, dobro in brez oklevanja gradi povedi, kar kaže na izvedensko rabo struktur.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si