Pomoč pri nakupu


1. košarica

Samoplačniki v tem koraku lahko izbirate tudi med obroki, ki so možni samo pri semestrskih jezikovnih tečajih v "Skupini" in "Mali skupini". Če ste izbrali jezikovni tečaj za fizične osebe, dijake in študente, lahko šolnino poravnate v največ 5 obrokih. Šolnino za tečaje za otroke lahko poravnate v največ 6 obrokih. Če želite plačati tečaj za otroke v 6 obrokih, morate to naročilo izvesti brez drugih tečajev (sicer bo najvišje število obrokov 5). Če boste poleg tečaja kupili tudi izpit ali knjigo plačilo na obroke ni možno. Za pravne osebe in s.p. plačilo na obroke ni možno.
Pravne osebe in s.p. - popusti se upoštevajo glede na število prijavljenih udeležencev na semesterkih tečajih znotraj istega semesta in istega plačnika. 3% 3-4 udeleženci, 5% 5-9 udeležencev, 10% 10 ali več udeležencev.

Če imate kupon, ga vpišite pri ustreznem produktu, da se upošteva popust.

2. udeleženci (samo pri tečajih in izpitih)

Samoplačniki - kljukica pri "udeleženec je isti kot plačnik", pomeni, da je plačnik isti kot udeleženec na tečaju ali izpitu.
Pravne osebe in s.p. - kljukica pri "udeleženec je isti kot plačnik", pomeni, da je oseba, ki je registrirana v spletni trgovini ista kot udeleženec na tečaju ali izpitu.

Če kljukico odstarnite lahko ročno dodate udeležence. Preverite, če so udeležence v seznamu "predhodno vpisani udeleženci", če ne, jih prosim vpišite v spodnja polja.

3. izbira plačila

Izberite način plačila, preberite plačilne pogoje in splošne prodajne pogoje in če se znjimi strinjate, označite kvadratek "Strinjam se s plačilnimi pogoji in splošnimi prodajnimi pogoji". Nato klinite na gumb "Zaključi nakup".

4. zaključek

Samoplačniki - po uspešni izvršitvi plačila vam bomo potrdili nakup na zaslonu in po e-pošti. Originalni račun pa boste po plačilu prejeli po pošti.
Pravne osebe in s.p. - če boste izbrali plačilo po ponudbi vas prosimo, da upoštevate sklic in rok plačila. Naročilo vam bomo potrdili na zaslonu in po e-pošti. Originalni račun pa boste po plačilu prejeli po pošti.

Produkt Ime Količina Cena z DDV DDV v % Popust Vaš prihranek Znesek
Imate kupon?
Vnovčite kupon za dodatni popust.
0,00
0,00
0,00
0,00
0,00
Pri jezikovnih tečajih lahko izberete tudi plačilo na obroke, vendar se morebitni popust v tem primeru zmanjša.

Kontakt

Mint International House, d.o.o. Vilharjeva 21
SI - 1000 Ljubljana


T: +386 1 300 4 300
F: +386 1 300 4 301
M: +386 31 67 77 87
E: info@mint.si